• Νέο
bio-product
search

Care Plus Βιολογικό Spray Anti- Tick 80ml

16310
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Care Plus® Bio Anti-Tick βασίζεται σε εκχυλίσματα λεμονιού-ευκαλύπτου. Αυτό το δραστικό συστατικό παράγεται με οικολογικά υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο από το έλαιο Eucalyptus Citriodora. Το προϊόν προσφέρει έως και 6 ώρες προστασίας και είναι ασφαλές για χρήση για όλη την οικογένεια.

19,00 €
με ΦΠΑ

Το τσιμπούρι είναι ένα παράσιτο που μοιάζει με αράχνη, μόλις μεγαλύτερο από μια κεφαλή καρφίτσας, που μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες ασθένειες. Με ένα τσίμπημα τσιμπουριού, ένα τσιμπούρι δαγκώνει τον εαυτό του στο δέρμα ενός ανθρώπου ή ενός ζώου. Περίπου το 20 τοις εκατό των κροτώνων στην Ολλανδία φέρουν το μεταδοτικό βακτήριο Borrelia. Αυτό το βακτήριο μπορεί να προκαλέσει νόσο του Lyme ή FSME. Επομένως, η πρόληψη ενός τσιμπήματος είναι καλύτερη από τη θεραπεία.

Το σπρέι Bio Anti-Insect χωρίς DEET περιέχει εκχυλίσματα λεμονιού-ευκαλύπτου. Το δραστικό συστατικό παράγεται με οικολογικά υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο από το έλαιο Eucalyptus Citriodora.

Τα προϊόντα Care Plus ® Bio βασίζονται σε συστατικά βιολογικής προέλευσης και με σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον. Έχουν γίνει επίσης συνειδητές και βιώσιμες επιλογές για το υλικό συσκευασίας. Για παράδειγμα, η συσκευασία μας είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο HDPE ή υλικά βιολογικής προέλευσης όπως το ζαχαροκάλαμο.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Έλαιο Eucalyptus Citriodora, ενυδατωμένο, κυκλοποιημένο 30% w/w Αιθανόλη 27,5 w/w%, Propan-2-ol 11,8%

Ψεκάστε το εκτεθειμένο δέρμα πριν βγείτε έξω.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie