search

Φυσική Άμυνα SOS Gel / After Bite SOS Gel 60ml OLIVAL

14807
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Πρώτες βοήθειες μετά από τσίμπημα κουνουπιού!

6,20 €
με ΦΠΑ

Η σύνθεση περιέχει αλλαντοΐνη και εκχύλισμα χαμομηλιού σε ενεργό τζελ αλόης βέρα, έτσι καταπραΰνει και δροσίζει το ερεθισμένο δέρμα μετά από τσιμπήματα εντόμων και ανακουφίζει από την ερυθρότητα και τον κνησμό. Είναι απαραίτητο να το εφαρμόσετε στο σημείο της παρακέντησης το συντομότερο δυνατό, κάντε απαλό μασάζ, αφήστε το να απορροφηθεί στο δέρμα και να δράσει.

Η ΑΛΑΝΤΟΪΝΗ καταπραΰνει το δέρμα, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και προάγει την αναγέννηση.


Το ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ είναι ιδανικό για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος. Καταπραΰνει το δέρμα και προάγει την αναγέννηση.

Η ALOE VERA έχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση, με ενυδατική και αναπλαστική δράση.

Aqua, Denat. Αλκοόλ, Προπυλενογλυκόλη, Χυμός Φύλλων Aloe Barbadensis, Φαινοξυαιθανόλη, Εκχύλισμα Chamomilla Recutita, Υδροξείδιο του Νατρίου, Υδρογονωμένο Καστορέλαιο PEG-40, Ακρυλικά/C10-30 Αλκυλικό Ακρυλικό Σταυροπολυμερές, Σορβατίνη σορβατίνης, Αλλαντοξίνη Βενζοΐνη, Βενζουζοΐνη, Αλλαντοΐνη, monene, Geraniol, Linalool

Εφαρμόστε το τζελ στο σημείο της ένεσης, κάντε απαλό μασάζ, αφήνοντάς το να απορροφηθεί στο δέρμα και να δράσει. Η εφαρμογή πρέπει να επαναλαμβάνεται πολλές φορές την ημέρα και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από παιδιά και άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie