search

Chi Na De Beet After Bite Roller 10 ml

16350
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Chi Na De Beet είναι η 100% φυσική φόρμουλα επιτυχίας για τη φροντίδα και την απαλότητα του δέρματος από τσιμπήματα εντόμων και μεδουσών εδώ και 25 χρόνια. Το Na De Beet αποτελείται από μια προσεκτικά σύνθετη σύνθεση αιθέριων ελαίων αναμεμειγμένα με λάδι jojoba που περιποιείται το δέρμα.

12,40 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 6 τεμάχια.

Τα αιθέρια έλαια έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα σαν πρόληψη κατά των εντόμων, αλλά και μετά από ένα τσίμπημα. Συνδύασαν αποτελεσματικά τα αιθέρια έλαια στο Na De Beet Roller: σιτρονέλλα, ευκάλυπτος λεμονιού, κέδρος, γεράνι, catnip, φύλλο κανέλας, γαρύφαλλο, lavandin, litsea και μέντα, για την καλύτερη δυνατή φροντίδα του δέρματος.

Τα αιθέρια έλαια γεράνι, μέντα και λεβάντα έχουν ευρεία επίδραση σε αυτή τη σύνθεση. Αυτά τα έλαια είναι φυσικά θρεπτικά για το δέρμα και υποστηρίζουν την ικανότητα του δέρματος να ανακάμψει. Τα έλαια ευκαλύπτου κέδρου και λεμονιού έχουν ηρεμιστική δράση. Τα λάδια στον κύλινδρο NaDeBeet ενισχύουν το ένα τις ιδιότητες του άλλου, δημιουργώντας τέλεια συνέργεια.

Simmondsia Californica, Eucalyptus Citriodora, Juniperus virginiana, Lavandula x intermedia, Pelargonium graveolens, Cinnamomum zeylanicum, Syzygium aromaticum, Tagetes minuta, Nepeta cataria.

Το Na De Beet διατίθεται σε ένα εύχρηστο ρολό 10 ml που απλώνεται εύκολα και γρήγορα στο δέρμα και είναι απαλό  λόγω της προσθήκης ελαίου jojoba. Εφαρμόστε το συντομότερο δυνατό μετά από ένα τσίμπημα. Απλώστε στο ίδιο σημείο 3 φορές την ημέρα για 3 ημέρες. Λόγω της απαλής και φυσικής φόρμουλας, ο κύλινδρος NaDeBeet είναι επίσης κατάλληλος για κόκκινο και ευαίσθητο δέρμα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie