bio-product
search

Αντικουνουπικό – Εντομοαπωθητικό Παιδικό και Βρεφικό Skin Spray 30ml Mousticare

14713
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το απωθητικό σπρέι δέρματος MoustiKids έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σέβεται το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών από 6 μηνών.

10,80 €
με ΦΠΑ

Περιέχει ένα ισχυρό ενεργό συστατικό φυτικής προέλευσης: Eucalyptus Citriodora, η αποτελεσματικότητα του οποίου έχει αποδειχθεί κατά των κουνουπιών, ιδιαίτερα του κουνουπιού Tiger.

Εμπλουτισμένο με καταπραϋντική βιολογική Αλόη Βέρα και Ευκάλυπτο Κιτρώδη, ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό εντομοαπωθητικό φυτικής προέλευσης.

Ειδικά σχεδιασμένο για την παιδική επιδερμίδα - 100% Φυσική σύνθεση – Χωρίς συνθετικά, DEET, αλκοόλ – Προστασία μακράς διάρκειας (4 ώρες).

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
  • Δραστικό (Eucalyptus Citriodora 10%)  και έκδοχα 100% φυτικής προέλευσης


Ανακινήστε καλά, εφαρμόστε σε στεγνό δέρμα και αλείψτε με τα χέρια. Για να χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο, βάλτε στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε προσεκτικά στο πρόσωπο του παιδιού, αποφεύγοντας μάτια, μύτη και στόμα.

Προφυλάξεις:
Να χρησιμοποιείται πάντα υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, μύτη και στόμα. Σε περίπτωση δερματικής αλλεργικής αντίδρασης ή εξανθήματος ζητείστε ιατρική βοήθεια. Σε περίπτωση ερεθισμού των ματιών ξεπλύνετε τα μάτια με άφθονο νερό για αρκετά λεπτά αφού έχετε αφαιρέσει φακούς επαφής. Εφόσον ο ερεθισμός επιμείνει αναζητείστε ιατρική βοήθεια.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie