• -39%
  • Νέο
search

Green Forest Omega 3 Kids Εξαιρετικά Υψηλής Καθαρότητας 150ml

16665
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Omega 3 Kids – Lemon Flavor – (EPA 160mg + DHA 220mg) – σε υγρή μορφή της Green Forest συμβάλλει: στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και της νοητικής λειτουργίας στη βελτίωση της μνήμης, της συγκέντρωσης και των γνωστικών ικανοτήτων στις καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο και στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων στην υποστήριξη της υγείας της καρδιάς στα φυσιολογικά επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος στη ρύθμιση της διάθεσης και του άγχους στην υποστήριξη της ανάπτυξης των οστών και των μυών στην ανάπτυξη του αμφιβληστροειδούς και στη διατήρηση όρασης

15,07 €
24,70 €
με ΦΠΑ

Παιδικό Υγρό Ωμέγα 3 – Η δύναμη του μυαλού και του σώματος!

Το υγρό Ωμέγα 3 είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών σας! Εμπλουτισμένο με πιο ωφέλιμα λιπαρά οξέα EPA και DHA, που υποστηρίζουν τη γνωστική λειτουργία, τη συγκέντρωση και την ευεξία του εγκεφάλου. Με ευχάριστη γεύση που τα παιδιά αγαπούν, κάθε δόση προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή ανάπτυξη των ματιών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Omega 3 Kids της Green Forest Vitamins ξεχωρίζει σε:

  • ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ: Η υγρή μορφή του, ανεβάζει την απορρόφηση σε εντελώς νέα επίπεδα! Χάρη στην πρωτοποριακή αυτή σύνθεση, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα EPA και DHA αφομοιώνονται γρηγορότερα και πληρέστερα από τον οργανισμό, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την υγεία του εγκεφάλου, της καρδιάς και των ματιών των μικρών μας φίλων!
  • ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Δημιουργείται με απόλυτη προσήλωση στην καθαρότητα και την υψηλή ποιότητα. Κάθε σταγόνα προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές, με αυστηρά ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής με την πρωτοποριακή μέθοδο διπλής μοριακής απόσταξης, που διασφαλίζουν την απόλυτη καθαρότητα και την απουσία βαρέων μετάλλων και άλλων ρύπων.
  • ΓΕΥΣΗ: Το παιδικό υγρό Ωμέγα 3 διαθέτει μια υπέροχη γεύση που θα κάνει τα παιδιά σας να ανυπομονούν να το δοκιμάσουν! Έχει την ιδανική ισορροπία γεύσης λεμονιού, που συνδυάζει την φρεσκάδα του φρούτου με μια νότα γλυκύτητας, χωρίς να περιέχει γλυκαντικές ουσίες.
  • Οι πληροφορίες προέρχονται από δημοσιευμένες έρευνες και άρθρα σε αξιόπιστα επιστημονικά περιοδικά και δεν αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας.

Ημερήσια δοσολογία: 2,5ml (ισοδυναμούν περίπου με μισό κουταλάκι του γλυκού).

Μετά το άνοιγμα, διατηρεί την απόλυτη φρεσκάδα και αποτελεσματικότητά του για 60 ημέρες, όταν αποθηκεύεται σωστά στο ψυγείο.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie