greek-product bio-product
Βιολογικό Εκχύλισμα Κάνναβης, με 5% CBD, 10ml, Bio, Eastar
search
  • Βιολογικό Εκχύλισμα Κάνναβης, με 5% CBD, 10ml, Bio, Eastar
  • Βιολογικό Εκχύλισμα Κάνναβης, με 5% CBD, 10ml, Bio, Eastar
  • Βιολογικό Εκχύλισμα Κάνναβης, με 5% CBD, 10ml, Bio, Eastar

Βιολογικό Εκχύλισμα Κάνναβης, με 5% CBD, 10ml, Bio, Eastar

9999
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού εκχυλίσματος σπόρων κάνναβης με 5% CBD, της Eastar, σε καταπληκτική τιμή, από τα φυτικά έλαια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Υψηλής ποιότητας φυσικό έλαιο, που παρασκευάζεται στην Ελλάδα, κάτω από την επίβλεψη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η συγκομιδή των σπόρων έχει γίνει με το χέρι, ώστε να διατηρηθούν όλα τα πολύτιμα συστατικά του φυτού.

34,00 €
με ΦΠΑ

Φυσικό προϊόν που παρασκευάζεται από την έκθλιψη των σπόρων, διαλυμένο σε βιολογικό λάδι κάνναβης. Είναι πλούσιο σε Ω-3 λιπαρά ενώ περιέχει πάνω από 80 φυτοκανναβινοειδή, συστατικά απαραίτητα για τον οργανισμό μας.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Έλαιο κάνναβης με περιεκτικότητα 5% σε CBD

Με δύο ή τρεις σταγόνες στο πρωινό, το γεύμα, το δείπνο ή απευθείας στο στόμα, λαμβάνετε τα φυτοθρεπτικά συστατικά με τα διατροφικά οφέλη του φυτού. Για θεραπεία να ακολουθούνται οι οδηγίες του γιατρού σας.

Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση "gluten free".

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie