Rescue Σταγόνες, 10 ml, Bach
search
  • Rescue Σταγόνες, 10 ml, Bach

Rescue Σταγόνες, 10 ml, Bach

12280
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά σταγόνων rescue, Bach, σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα Χαλάρωσης & Ύπνου του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το Rescue Remedy είναι ιδιαίτερα κατάλληλο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης: ατύχημα, άσχημα νέα, τρόμος και μέθη. Πέντε άνθη έχουν επιλεγεί από τα διαφορετικά λουλούδια του Μπαχ, τα οποία παρέχουν μαζί το ιδιαίτερο αποτέλεσμα του Bach Rescue Remedy!

22,00 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 1 τεμάχια.

* Cherry Plum / Cherry Plum: βοηθά να παραμείνει ήρεμος

* Clematis / Bos vine: υποστηρίζει την παρουσία του νου για ονειροπόληση ή μικρό ενδιαφέρον για το παρόν

* Impatiens/ Βάλσαμο των γιγάντων: κατά της ανυπομονησίας και του ερεθισμού

* Rock Rose/ Rock Rose: κατά των συναισθημάτων πανικού

* Αστέρι της Βηθλεέμ/ Bird's milk: για τις επιπτώσεις των τραυματικών εμπειριών, σοκ.

Δοσολογία και χρήση:

Βάλτε τέσσερις σταγόνες σε ένα μικρό ποτήρι νερό. Πιείτε μικρές γουλιές (γουλιά) μέχρι να νιώσετε το αποτέλεσμα. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο νερό: βάλτε τέσσερις σταγόνες στη γλώσσα.

Αλκοόλ, βάμμα μίγματος ανθών διάσωσης (τριαντάφυλλο, δασικό αμπέλι, γιγάντιο βάλσαμο, δαμάσκηνο κερασιού και ΓΑΛΑ πουλιών).

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie