bio-product
search

Βιολογικό Σπρέι Ανθοϊάματα Bach για την Νύχτα, 20 ml, Bio, Νο39

12215
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα Ανθοϊάματα του Bach παρέχουν στοχευμένη βοήθεια για εξαιρετικές συναισθηματικές προκλήσεις στην καθημερινή ζωή, όπως εξετάσεις, εργασιακή πίεση, νευρικότητα, αεροπορικά ταξίδια & άλλα άγχη. Τύπος με βάση το Brandy. Υψηλή συγκέντρωση φυτών. Νέα & καινοτόμα προϊόντα λουλουδιών Bach, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με έμπειρη ομάδα ειδικών.

25,92 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 1 τεμάχια.

Το φως του ήλιου, το νερό, ο αέρας και το έδαφος είναι οι φυσικοί γονείς ενός φυτικού κόσμου που μας παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά.

"Αν αντιμετωπίζουμε τη φύση με προσοχή και σεβασμό, θα μας ανταμείψει με ανεξάντλητη παραγωγικότητα, καθαριότητα και πολυτέλεια. Αυτό είναι το σκεπτικό και το πρότυπο για εμάς κατά την προετοιμασία των βιολογικών προϊόντων μας. Προκειμένου να διατηρηθεί η φυσική αντοχή των φυτών όσο το δυνατόν περισσότερο, εργαζόμαστε επίσης με παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Η βιολογική ετικέτα της ΕΕ εγγυάται ότι τα φυτά μας προέρχονται από προσεκτική, οικολογική καλλιέργεια."

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie