• -20%
bio-product
search

Biosolis Sense Αδιάβροχο Αντηλιακό Ξηρό Λάδι Προσώπου & Σώματος σε Σπρέι SPF 30 150 ml

16121
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Biosolis Sense ξηρό λάδι σώματος & προσώπου σε σπρέι με SPF30 είναι o καλύτερος σύμμαχος για όσους αναζητούν υψηλή προστασία από τις UVA και UVB ακτίνες του ήλιου χωρίς να συμβιβάζονται με την ποιότητα της φροντίδας του δέρματός τους. Η μοναδική του φόρμουλα συνδυάζει την αποτελεσματικότητα των τελευταίας γενιάς αντηλιακών φίλτρων με τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος, χάρη στα φυτικά έλαια που περιέχει.

22,36 €
27,95 €
με ΦΠΑ

Η ελαφριά και μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ενώ το μαγευτικό άρωμα Monoi αγκαλιάζει το δέρμα σας και προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε εφαρμογή.

Το Biosolis SENSE Αντηλιακό Ξηρό Λάδι Σε Σπρέι SPF30 προσφέρει βέλτιστη προστασία από τον ήλιο σε πρόσωπο και σώμα. Χάρη στην αδιάβροχη φόρμουλά του, είναι ιδανικό για χρήση σε κάθε εξωτερική δραστηριότητα.

Τα φυτικά έλαια από βερίκοκο και γλυκό αμυγδαλέλαιο αναζωογονούν την επιδερμίδα, ενώ η σύνθεσή του δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο.

Τα αντηλιακά φίλτρα που χρησιμοποιούνται στις φόρμουλες του Biosolis Sense παρέχουν όχι μόνο βέλτιστη προστασία ενάντια στις UVA και UVB ακτίνες αλλά είναι επίσης μη ερεθιστικά, ανθεκτικά στο νερό και πιο φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ η συσκευασία του είναι ανακυκλώσιμη.

Αφήστε το δέρμα σας να λάμπει από αυτοπεποίθηση και ομορφιά! Αποκτήστε το Biosolis SENSE Αντηλιακό Λάδι Σε Σπρέι Σώματος & Προσώπου με SPF30 τώρα και ξεκινήστε ένα καλοκαίρι γεμάτο αξέχαστες στιγμές.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

 Dicaprylyl Carbonate, Brassica Campestris Seed Oil*, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Parfum, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Benzyl Salicylate, Linalool, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Limonene, Geraniol, Citronellol

Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο σε σώμα & πρόσωπο. Επαναλάβετε συχνά για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά από εφίδρωση, κολύμβηση ή τουλάχιστον κάθε 2 ώρες.

Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση δερματικής αντίδρασης σταματήστε αμέσως τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Είναι καιρός να προστατεύσετε το δέρμα σας με το Biosolis SENSE και να απολαύσετε τον ήλιο με ασφάλεια και άνεση!

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie