greek-product bio-product
search

Βιολογική καρυδόψιχα Έβρου (100% πεταλούδα) 185g Evros Nuts

13676
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής καρυδόψυχας, Evros Nuts, σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα greenhousebio.gr. Οι πολυφαινόλες που περιέχουν τα καρύδια σε συνδυασμό με τα ω-3 λιπαρά οξέα, τα καθιστούν ένα τρόφιμο με πλούσια αντιοξειδωτική δράση κατά των ελευθέρων ριζών και συνεπώς μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο υγιεινής διατροφής. Περιέχουν επίσης βιταμίνες Α, B, C και Ε, σίδηρο και κάλιο.

5,50 €
με ΦΠΑ

Καθαρισμένα με το χέρι.

Η οικοτεχνία Evros Nuts εξειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία ξηρών καρπών, Βιολογικής Γεωργίας.
Το 45 στρεμμάτων αγρόκτημα τους διαθέτει πιστοποιημένα δένδρα καρυδιάς (ποικιλία Chandler) και αμυγδαλιάς (ποικιλιών Vairo, Feragnes και Bueno) τα οποία καλλιεργούνται με φυσικούς τρόπους ώστε ο καρπός να διατηρεί τη φυσική του γεύση και να φτάνει στα χέρια του τελικού καταναλωτή με τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία.
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

100% βιολογική καρυδόψιχα 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie