• -10%
Τοίχος με τροχαλίες, ξύλινο, οικολογικό, εκπαιδευτικό, παιχνίδι, Plantoys
search
  • Τοίχος με τροχαλίες, ξύλινο, οικολογικό, εκπαιδευτικό, παιχνίδι, Plantoys

Τοίχος με τροχαλίες (4647), ξύλινο, οικολογικό, εκπαιδευτικό, παιχνίδι, Plantoys

13105
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά παιχνιδιού τοίχος με τροχαλίες, σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα παιχνίδι που απαιτεί συγκέντρωση και στρατιγική σκέψη που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

90,00 €
100,00 €
με ΦΠΑ

Διαστάσεις: cm 30.0 x 4.5 x 42.4

Αυτό το παιχνίδι απαιτεί αυξημένη συγκέντρωση και στρατηγική σκέψη! Χρησιμοποιήστε τις τροχαλίες στην αριστερή και δεξιά πλευρά του ταμπλό για να μετακινήσετε την κίτρινη μπάλα προς τα πάνω χωρίς να σας πέσει. Τα παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν τα επίπεδα δυσκολίας μπλοκάροντας μόνα τους το δρόμο με λαστιχάκια. Η κεντρική τρύπα μπορεί να είναι είτε μια εύκολη γραμμή τερματισμού είτε ένα εμπόδιο σε πιο προχωρημένο επίπεδο. Όταν τελειώσετε το παιχνίδι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κομμάτια στην παρεχόμενη ξύλινη θηκούλα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie