bio-product
Βιολογικός Πολτός Κοτόπουλου, 130 γρ., ΒΙΟ, Ella's Kitchen
search
  • Βιολογικός Πολτός Κοτόπουλου, 130 γρ., ΒΙΟ, Ella's Kitchen

Βιολογικός Πολτός Κοτόπουλου, 130 γρ., ΒΙΟ, Ella's Kitchen

11607
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού πολτού με κοτόπουλο, Ella's Kitchen, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα GreenHouseBio.gr. Ένα ολοκληρωμένο γεύμα με κοτόπουλο για τους μικρούς μας φίλους. Κατάλληλο από 6 μηνών! Με κοτόπουλο, ρύζι, μπρόκολο κρεμμύδι, καρότο και άλλα λαχανικά!

3,80 €
με ΦΠΑ

Ο πολτός κοτόπουλου της Ella's Kitchen, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα πρώτα στάδια της ζωής όπου ξεκινάει η γνωριμία των παιδιών-βρεφών με τις ημιστερεές τροφές. Η εξοικείωση τους από νωρίς με υγιεινές επιλογές, καθώς και η έκθεση τους σε ποικιλία διαφορετικών τροφίμων, φαίνεται να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τόσο τις διατροφικές τους επιλογές ως ενήλικες, όσο και την μετέπειτα υγεία τους. Οι ημιστερεές τροφές που περιέχουν κρέας, σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα, πρέπει να εντάσσονται στο διαιτολόγιο του παιδιού αφού πρώτα έχουμε συμπεριλάβει τρόφιμα όπως δημητριακά και φρούτα (και πάλι σε ημιστερεή μορφή).

Origin
Foreign
Bio
Ναι
33% ζωμός λαχανικών (νερό, καρότα*, παστινάκι*, πράσο*, κρεμμύδια*, ρουταμπάγκα*, πιπέρι*, μαντζουράνα*, μαϊντανός*, θυμάρι*), 23% καρότα*, 11% μπρόκολο*, 11% κρεμμύδια*, 11% κοτόπουλο*, 5% βερίκοκα*, 5% φρούτα (βερίκοκα* + σταφίδες*), 5% ρύζι*, <1% μέντα*. * = Βιολογικό
Διατροφικές αξίες
Ενέργεια 62 kcal (261 kJ)
Λίπος 1 γραμμάριο
Κορεσμένα λιπαρά 0,3 γρ
Υδατάνθρακες 9,1 γρ
Ζάχαρα 4,2 γρ
Διαιτητικές ίνες 1,6 γρ
Πρωτεΐνη 3,3 γρ
Αλάτι 0,07 γρ

Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο ή των εξειδικευμένο διατροφολόγο σας πριν την κατανάλωση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie