bio-product
search

Πουρές Φρούτων με Ελληνικό Γιαούρτι & Σμέουρο 9+ (χωρίς Γλουτένη), 100gr Βio, Smileat

14515
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτός ο βιολογικός πουρές φρούτων με ελληνικό γιαούρτι με βατόμουρο, μήλο και μπανάνα είναι ένας υπέροχος κρεμώδης και απαλός συνδυασμός. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το προϊόν από 9 μηνών, ιδανικό για όταν τρώει μόνο του το μικρό σας. Ο πουρές γιαουρτιού με φρούτα και δημητριακά συνδυάζει τα οφέλη του βατόμουρου, του μήλου και της μπανάνας, με τα θρεπτικά συστατικά του γιαουρτιού και τις φυτικές ίνες και το χορταστικό αποτέλεσμα του ρυζιού, ενός δημητριακού χωρίς γλουτένη.

1,85 €
με ΦΠΑ

Ξεχωρίζει το βατόμουρο , πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά, διαλυτές φυτικές ίνες, ασβέστιο, φολικό οξύ και βιταμίνη C, καθώς και το μήλο που μας παρέχει βιταμίνες Β1 και Β6, που εμποδίζουν την πνευματική εξάντληση και ενισχύουν τη μνήμη . Αυτά τα φρούτα, μαζί με την μπανάνα, παρέχουν υψηλό ποσοστό σε κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο και ασβέστιο, απαραίτητα στα στάδια ανάπτυξης.

Το ελληνικό γιαούρτι με πιο κρεμώδη υφή και πιο ευχάριστη γεύση κάνει αυτό τον πουρέ φρούτων να έχει εξαιρετική γεύση και υφή, είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και ασβεστίου, καθώς και βιταμίνης Β12 και ιωδίου.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Πουρές μήλου*(35%), ελληνικό γιαούρτι**(παστεριωμένο αγελαδινό γάλα*, κρέμα*, καλλιέργειες εκκίνησης) (35%), πουρές μπανάνας* (14,5%), πουρές βατόμουρου* (13%), ρυζάλευρο* (2,5 %).

Υγειονομική εγγραφή: ΙΣΠΑΝΙΑ 26.02017/NA CEE

Προϊόν με πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ανακινήστε τη θήκη πριν ανοίξετε. Μόλις ανοιχτεί, το προϊόν μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από το δοχείο.

Ενεργειακή αξία344 kJ / 82 kcal

λίπη3,3 γρ

- εκ των οποίων κορεσμένα2,0 γρ

υδατάνθρακες11 γρ

- εκ των οποίων σάκχαρα8,6 γρ

πρωτεΐνες1,9 γρ

Αλας0,05 γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie