bio-product
Βιολογικές Μπάρες Βρώμης με Φράουλα, 125 γρ., Bio, Ella's Kitchen
search
  • Βιολογικές Μπάρες Βρώμης με Φράουλα, 125 γρ., Bio, Ella's Kitchen

Βιολογικές Μπάρες Βρώμης με Φράουλα, 125 γρ., Bio, Ella's Kitchen

13155
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού σνακ με βρώμη και φράουλες, Ella's Kitchen, σε ασυναγώνιστη τιμή από τα παιδικά σνακ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. 5 Μπάρες βρώμης με τη γλυκιά γεύση της φράουλας και του μήλου. Φτιαγμένο μόνο από ποιοτικά και βιολογικά συστατικά για να κρατούν τους μικρούς φίλους χαρούμενους.

5,90 €
με ΦΠΑ

Μία εξαιρετική επιλογή ως γλυκό παιδικό σνακ με εξαιρετικές, επιλεγμένες και βιολογικές πρώτες ύλες. Οι σωστές διατροφικές συνήθειες χτίζονται από μικρή ηλικία, ενώ μία ποιοτική διατροφή στα πρώτα στάδια της ζωής έχει σημαντικό αντίκτυπο στην μετέπειτα ζωή του ατόμου.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
30% ΒΡΩΜΗ* ολικής αλέσεως, 16% αλεύρι ΒΡΩΜΗ*, 16% σταφίδες*, 9% ηλιέλαιο*, 9% ίνες ταπιόκας*, 6% αποξηραμένα μήλα*, 6% αποξηραμένα αχλάδια*, 4% εκχύλισμα βύνης κριθαριού*, 4 % συμπυκνωμένος χυμός μήλου*, 1% αποξηραμένες φράουλες*, <1% ρυζάλευρο*, <1% φυσική γεύση φράουλας, <01% θειαμίνη (βιταμίνη Β1).. * = βιολογικό

Διατροφικές αξίες

Ενέργεια 160 kcal (384 kJ)
Λίπος 12,5 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 1,4 γρ
υδατάνθρακες 54,6 γρ
σάκχαρα 22,4 γρ
Φυτικές ίνες 12,5 γρ
Πρωτεΐνη 6,8 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie