search

Σοκολατάκια με γέμιση Μήλο & Αχλάδι Χωρίς Ζάχαρη, 30 γρ., Bobsnail

13714
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά σνακ σοκολάτας και φρούτα, Bobsnail, σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα greenhousebio.gr. Πολτοποιημένα φρούτα με επικάλυψη βέλγικης σοκολάτας, το τέλειο σνακ για μικρούς και μεγάλους!

1,25 €
με ΦΠΑ

Χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι

Γέμιση φρούτου (77%): μήλο 65%, αχλάδι 12%, σοκολάτα ΓΑΛΑΚΤΟΣ (23%): διαιτητικές ίνες (ολιγοφρουκτόζη), βούτυρο κακάο, πλήρες ΓΑΛΑ σε σκόνη, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, κακαόμαζα, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλίανθου, φυσικό άρωμα βανίλιας, γλυκαντικό: εκχύλισμα στέβιας. 

*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Η σοκολάτα περιέχει: ελάχιστα στερεά συστατικά 70%. Μείγμα φρούτων, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και προϊόντων ζάχαρης, κιτρικού οξέος, συντηρητικών, χρωστικών, εκχυλισμάτων και αρωματικών ουσιών.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie