bio-product
Βιολογικά Στικς Καλαμποκιού με Καρότο, 16 τεμάχια, Bio, Ella's Kitchen
search
  • Βιολογικά Στικς Καλαμποκιού με Καρότο, 16 τεμάχια, Bio, Ella's Kitchen

Βιολογικά Στικς Καλαμποκιού με Καρότο, 16 γρμ Bio, Ella's Kitchen

12146
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού σνακ από καλαμπόκι με καρότο, Ella's Kitchen, από τα "Σνακ" του βιολογικού καταστήματος GreenHouseBio.gr σε εξαιρετική τιμή! Νόστιμα και τραγανά που λιώνουν στο στόμα σας! Ένα νόστιμο σνακ για μικρούς και μεγάλους, κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 7 μηνών και άνω. Με καρότο και καλαμπόκι για επιπλέον απόλαυση!

3,35 €
με ΦΠΑ

Μία εξαιρετική επιλογή ως παιδικό σνακ χωρίς αλάτι με εξαιρετικές, επιλεγμένες και βιολογικές πρώτες ύλες. Οι σωστές διατροφικές συνήθειες χτίζονται από μικρή ηλικία, ενώ μία ποιοτική διατροφή στα πρώτα στάδια της ζωής έχει σημαντικό αντίκτυπο στην μετέπειτα ζωή του ατόμου.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

72% αλεύρι καλαμποκιού*, 14% ηλιέλαιο*, 9% αποξηραμένο καλαμπόκι*, 5% αποξηραμένο ΚΑΡΟΤΙ*, <1% αποξηραμένο πράσο*, <0,1% θειαμίνη (βιταμίνη Β1). Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ, ΣΟΓΙΑΣ και ΓΑΛΑΚΤΟΣ *= Βιολογικού

Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο ή των εξειδικευμένο διατροφολόγο σας πριν την κατανάλωση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie