search

Aφράτο Kέικ με Kακάο και Mέλι Buonbee 250g The Bee Bros

15957
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η Bee Bros δημιούργησε το πιο αφράτο κέικ με γέμιση κακάο και κρέμα μελιού, χωρίς ανεπιθύμητα συντηρητικά! Με λιγότερες από 100 θερμίδες, θα γίνει η αγαπημένη απόλαυση όλων!

5,75 €
με ΦΠΑ

Το Buonbee δεν περιέχει χρωστικές, συντηρητικά, φοινικέλαιο και υδρογονωμένα λίπη. Κατάλληλο και ιδανικό για παιδιά και μεγάλους που θέλουν λίγη υγιεινή σοκολατένια γεύση μέσα στη μέρα.

Κάθε συσκευασία περιέχει 10 τεμάχια των 25γρ το κάθε ένα.

Αλεύρι Σίτου, νερό, σιρόπι μελιού, Φρέσκα αυγά 12,5%, μέλι, μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη (φυτικά έλαια, ηλιέλαιο), σκόνη αποβουτυρωμένου κακάου 4,1%, ηλιέλαιο, σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος, φυσικές αρωματικές ύλες, γαλακτωματοποιητές (μόνο και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων*, λεκιθίνη σόγιας), διογκωτικοί παράγονες (όξινο φωσφορικό νάτριο και όξινο ανθρακικό νάτριο), αλάτι.

*Φυτική προέλευση

Διατροφική αξία ανά 100g: Ενέργεια 1659kj/ 396kcal- Λιπαρά 18,3g εκ των οποίων κορεσμένα 9,7g- Υδατάνθρακες 51,7g εκ των οποίων σάκχαρα 36,5g- Εδώδιμες Ίνες 1,8g- Πρωτεΐνη 5,2g- Αλάτι 0,57g

Μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς, μουστάρδα, λούπινο.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie