bio-product
search

Βιολογικά, Vegan Γαριδάκια Καλαμποκιού Rosies 30g McLloyd's

16072
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Δοκιμάστε τα βιολογικά σνακ της εταιρείας McLloyd's! To σνακ καλαμποκιού ROSIE είναι καθαρό καλαμπόκι από βιολογικό καλαμπόκι βρεφικής ποιότητας που είναι κατάλληλο για παιδιά από 7+ μηνών. Χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετο αλάτι, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη.

1,50 €
με ΦΠΑ

Ανήκει στην κατηγορία των τροφίμων χωρίς γλουτένη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από άτομα με κοιλιοκάκη (δυσανεξία στη γλουτένη).

Το μεγαλύτερο μέρος των θερμίδων του προέρχεται από τους υδατάνθρακες, κατά κύριο λόγο από το άμυλο ενώ μας παρέχει και ικανοποιητικές ποσότητες φυτικών ινών. Συγκεκριμένα μία μερίδα θα καλύψει το 6,4% της συνιστώσας ημερήσιας πρόσληψης μας σε φυτικές ίνες, καθιστώντας το μία πλούσια πηγή των πολύτιμων αυτών συστατικών για την υγεία μας.

Επίσης, το καλαμπόκι έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, χοληστερίνη και νάτριο.

Επιπλέον, το γλυκό καλαμπόκι αποτελεί καλή πηγή της αντιοξειδωτικής βιταμίνης C και βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνες που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, του νευρικού και του μυϊκού μας συστήματος.

Τέλος, το καλαμπόκι είναι πλούσια πηγή καροτενοειδών, χρωστικές ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, στις οποίες αποδίδεται και το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα του.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Καλαμπόκι* 100% [αλεύρι*, πλιγούρι*], βιταμίνη Β1.

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια                1589 kJ / 375 kcal
Λιπαρά:
1,8g
Kορεσμένα:
0,3g
Υδατάνθρακες:
85g
Σάκχαρα:
0,9g
Εδώδιμες Ίνες:
4,1g
Πρωτεΐνες:
2,6g
Αλάτι:
0g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie