bio-product
search

Βιολογική, Vegan Παιδική Μπάρα με Κεράσι (χωρίς γλουτένη & χωρίς προσθήκη ζάχαρης) 20g Soo Raw

15656
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Vegan παιδικές μπάρες σε παιδικά σχήματα χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη. Επιλέξτε φρουτένιες γεύσεις, raw υλικά και μια υγιεινή επιλογή για τη διατροφή των παιδιών!

1,45 €
με ΦΠΑ

Για τα παιδιά η μπάρα δημητριακών θεωρείτα μια θρεπτική επιλογή. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν και αυτά να την καταναλώνουν είτε ώς δεκατιανό ή απογευματινό σνακ είτε ως πρωινό ή βραδινό γεύμα συνοδευόμενο και από άλλα τρόφιμα. Μάλιστα υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι τα παιδιά που τρώνε συχνά δημητριακά ολικής άλεσης καταναλώνουν την ημέρα λιγότερα λιπαρά και λαμβάνουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Χουρμάδες*, κεράσια* 21%, ΒΡΩΜΗ χωρίς γλουτένη*, ΚΑΣΙΟΥΣ*, κακάο σε σκόνη*, κράνμπερι*, βούτυρο κακάο*.

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια                1439 kJ / 344 kcal
Λιπαρά:
9,5g
Kορεσμένα:
3,3g
Υδατάνθρακες:
53g
Σάκχαρα:
41,2g
Εδώδιμες Ίνες:
7,2g
Πρωτεΐνες:
7,5g
Αλάτι:
<0,01g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie