search

Λωρίδες Μήλo - Αχλάδι & Δώρο Παιχνίδι (χωρίς προσθήκη ζάχαρης) 30gr Vegan, Bob Snail

14571
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι λωρίδες φρούτων είναι μια υγιεινή εναλλακτική των ζαχαρωτών. 100% φρούτα και μούρα και τίποτα περισσότερο. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη ή τεχνητά πρόσθετα. Το τέλειο σνακ όταν ταξιδεύετε, στη δουλειά και στο σπίτι.

1,95 €
με ΦΠΑ

Ένα σνακ σε βοηθά να ενσωματώσεις περισσότερα θρεπτικά συστατικά στη διατροφή σου. Είναι δύσκολο να πάρεις όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι μόνο τρώγοντας 3 γεύματα την ημέρα, για αυτό συνιστάται συχνά να τρως φρούτα και λαχανικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα ελαφριά σνακ θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς περισσότερο γεμάτος και μπορούν να σε εμποδίσουν από το να τρως υπερβολικά όταν φτάνει η στιγμή του κυρίου γεύματος.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

Μήλο 70%, αχλάδι 30%.   

Ενέργεια:
883 kJ / 208 kcal
Λιπαρά:
1,4g
Υδατάνθρακες:
47g
Αλάτι:
<0,01g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie