greek-product bio-product
Βιολογική Μπάρα Χουρμά με Σπόρους Chia, 65 γρ., Bio, Anthema
search
  • Βιολογική Μπάρα Χουρμά με Σπόρους Chia, 65 γρ., Bio, Anthema
  • Βιολογική Μπάρα Χουρμά με Σπόρους Chia, 65 γρ., Bio, Anthema

Βιολογική Μπάρα Χουρμά με Σπόρους Chia, 65g Bio Anthema

10509
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής μπάρας με χουρμά & σπόρους chia της Anthema, vegan, χωρίς γλουτένη & χωρίς προσθήκη ζάχαρης, στην καλύτερη τιμή, από τα σνακ του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Απολαυστική & θρεπτική με συμπαγή υφή που λιώνει στο στόμα !! Δεν περιέχει γαλακτοκομικά & κανένα άλλο ζωικό παράγωγο & είναι κατάλληλη για ωμοφαγική διατροφή.

2,25 €
με ΦΠΑ

Οι μπάρες Anthema, παρασκευάζονται και συσκευάζονται στον Βόλο, με διαλεχτά υλικά που προσφέρει η φύση & με την λιγότερη δυνατή επεξεργασία ώστε να διατηρηθούν ατόφια τα θρεπτικά συστατικά τους.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Χουρμάδες βιολογικής καλλιέργειας (52%), αμύγδαλα βιολογικής καλλιέργειας, φουντούκια βιολογικής καλλιέργειας, καρύδια βιολογικής καλλιέργειας, σπόροι τσία βιολογικής καλλιέργειας (5%), ζάχαρη καρύδας βιολογικής καλλιέργειας, βούτυρο κακάο βιολογικής καλλιέργειας, κακάο ακατέργαστο βιολογικής καλλιέργειας 100%, λάδι καρύδας βιολογικής καλλιέργειας.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ANTHEMA Τ:2421312176

Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς & γλουτένη ≤ 20 mg/kg

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 2421312176, 113552610, ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 9
Συγκατάθεση για cookie