bio-product
search

Βιολογικό Τσίλι Καγιέν Έξτρα Καυτερό Ολόκληρο 25g Sonnentor

15641
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αν αγαπάτε τις πικάντικες γεύσεις, θα λατρέψετε αυτό το τσίλι. Αν και το φρουτώδες άρωμά του φαίνεται αβλαβές, τα επίπεδα θερμότητας του κυμαίνονται από 6 έως 10 σημεία θερμότητας.

3,90 €
με ΦΠΑ

Το Τσίλι, πιπέρι Καγιέν cayenne είναι μέλος της οικογένειας Capsicum των λαχανικών, που είναι ευρύτερα γνωστή ως πιπεριές τσίλι και η καυτερή του γεύση οφείλεται στην ουσία καπσαϊκίνη. Είναι γνωστό βοτανικό ως το Capsicum annuum. Τα οφέλη του πιπεριού για την υγεία είναι απίστευτα. Θεωρείται ότι μπορεί να κάνει τα πάντα, από τη θανάτωση των καρκινικών κυττάρων ως και να σταματήσει αμέσως τις επιθετικές καρδιοπάθειες.

Το πιπέρι καγιέν είναι ένα ισχυρό και καθαρό διεγερτικό, που δεν έχει ναρκωτική επίδραση, αυξάνει έτσι την ισχύ του παλμού και μεταφέρει το αίμα σε όλα τα μέρη του σώματος, ακόμα εξισορροπεί και αποκαθιστά την ισορροπία της κυκλοφορίας σε όλο το σώμα!

Το πιπέρι καγιέν είναι αιμοστατικό, συλλαμβάνει τη ροή του αίματος από ένα κόψιμο ή τραύμα σε δευτερόλεπτα και είναι ένα καρδιακό τονωτικό, βοηθώντας στην αναδόμηση της καρδιάς.

Είναι αντισηπτικό, σκοτώνει παθογόνα και είναι αντιερεθιστικό, βοηθώντας στην ανακούφιση του πόνου.

Ακόμα το πιπέρι καγιέν είναι στομαχικό, βοηθάει στην πέψη των τροφών (ανακουφιστικό κατά των εντερικών ζυμώσεων)) βοηθώντας έτσι στην αποβολή των αερίων.

Το cayenne είναι ένας από τους πιο ταχείς δραστικούς ενισχυτές για την καρδιά και αυτό διότι τροφοδοτεί την καρδιά άμεσα. Το cayenne διατηρεί την καλή λειτουργία της.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Τσίλι καυτερό ολόκληρο*

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια                1348 kJ / 322 kcal
Λιπαρά:
16.63g
Kορεσμένα:
3.15g
Υδατάνθρακες:
31.3g
Σάκχαρα:
29.74g
Εδώδιμες Ίνες:
24.36g
Πρωτεΐνες:
11.74g
Αλάτι:
0.07g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie