bio-product
search

Βιολογική Γκρανόλα Χωρίς Γλουτένη με Κακάο & Φυστίκι 300g Bettr

13659
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής γκρανόλα με σοκολάτα, Bettr, σε εξαιρετική τιμή από το ηλεκτρονικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς γλουτένη θα αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο πρωινό!

5,95 €
με ΦΠΑ

Βιολογική γκρανόλα με υψηλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς γλουτένη. Ψημένα δημητριακά τα οποία θα γίνουν το αγαπημένο πρωινό όλων. Τρώγεται σκέτη σαν σνακ, μέσα σε δημητριακά, σε γιαούρτι, με γάλα ή φυτικά ροφήματα.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

ΦΥΣΤΙΚΙΑ* (καβουρδισμένα αποφλοιωμένα ΦΥΣΤΙΚΙΑ*, αλάτι) (30%), νιφάδες ΒΡΩΜΗΣ* χωρίς γλουτένη, φυτική πρωτεΐνη* (συμπυκνωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού*, συμπυκνωμένη πρωτεΐνη φάβας*, αλάτι) (20%), ερυθριτόλη*, λάδι καρύδας*, κακάο σε σκόνη* (4,6%), σιρόπι χουρμά*, αλάτι.

*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie