bio-product
search

Τραγανό Μούσλι Βρώμης με Χαμηλά Ζάκχαρα 375gr. Βio, Vegan, Barnhouse

14252
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Με λίγα μόνο συστατικά χωρίς φοινικέλαιο, και τη διακριτική γλυκύτητα του σιροπιού ρυζιού, το Krunchy Pure Organic Oat Muesli προσφέρει ανόθευτη τραγανή απόλαυση στην οποία η γεύση της βιολογικής βρώμης μπορεί να αναδειχτεί ιδιαίτερα. Απολαύστε το με γάλα, φυτικά ποτά, γιαούρτι.

5,10 €
με ΦΠΑ

Το LOW SUGAR δεν έχει μόνο χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, είναι πραγματικό Barnhouse Krunchy! Και αυτό σημαίνει: κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα, κανένας συμβιβασμός στη γεύση και φυσικά κανένας συμβιβασμός στην τραγανή απόλαυση. Πλήρης, ανόθευτη απόλαυση Krunchy σε ποιότητα Barnhouse για όλους όσους δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη χαμηλή ζάχαρη στο μούσλι τους.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νιφάδες Βρώμης ολικής αλέσεως* 67%, σιρόπι ταπιόκας*, ηλιέλαιο*, ίνες ρίζας κιχωρίου* 8%, φουσκωμένη SPELLED* (ΣΙΤΟ), τριμμένη καρύδα*. *= Βιολογικό      Συμβουλή για  αλλεργία: Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, σουσάμι και γάλα.

Ενέργεια 447 kcal (1869 kJ)
Λιπαρά 17 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 3,4 γρ
Υδατάνθρακες 56 γραμμάρια
Σάκχαρα 3,4 γρ
Φυτικές ίνες 16 γραμμάρια
Πρωτείνη 9,4 γρ
Άλας 0,01 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie