greek-product bio-product
search

Βιολογική Τρίχρωμη Κινόα 500g Βιοαγρός

15795
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η βιολογική τρίχρωμη κινόα από τον Βιοαγρό, χαρακτηρίζεται ως υπερτροφή για την υψηλή της περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (13%). Σε αντίθεση με το ρύζι ή το σιτάρι, τα οποία έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λυσίνη, η κινόα περιέχει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε ουσιώδη αμινοξέα για τους ανθρώπους, κάνοντας το ασυνήθιστα πλήρες είδος διατροφής.

5,50 €
με ΦΠΑ

Η κινόα είναι θάμνος που οι σπόροι της τρώγονται και υπάρχουν σε πολλά χρώματα: άσπρο, κόκκινο, μαύρο αλλά και μπλε. Χαίρει υψηλής εκτίμησης για τη διατροφική της αξία και την έχουν κατατάξει ως υπερτροφή για την υψηλή της περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Τα τελευταία χρόνια, η κινόα συνηθίζεται να είναι πλέον ένα συμπλήρωμα διατροφής αλλά και να αποτελεί κύριο συστατικό σε δίαιτες για χάσιμο λίπους ή για την αντιμετώπιση κατά της χοληστερίνης, του διαβήτη και του ζαχάρου.

Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Κινόα λευκό* 50%, κινόα μαύρο* 25%, κινόα κόκκινο* 25%.

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

1Ενέργεια              539 kJ / 368 kcal
Λιπαρά:
6.1g
Kορεσμένα:
0,7g
Υδατάνθρακες:
57,1g
Σάκχαρα:
1,3g
Εδώδιμες Ίνες:
7,0g
Πρωτεΐνες:
14,1g
Αλάτι:
0,01g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie