search

Νιφάδες καλαμποκιού (χωρίς γλουτένη) 250g Schar

15730
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, είναι το σωστό πρωινό. Οι νιφάδες καλαμποκιού της Schar χωρίς γλουτένη και λακτόζη χαρακτηρίζονται από 8 πολύτιμες βιταμίνες. Παρασκευάζεται χωρίς φοινικέλαιο, σόγια και συντηρητικά.

2,95 €
με ΦΠΑ

Οι νιφάδες καλαμποκιού έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, χοληστερίνη και αλάτι. Είναι καλή πηγή φυτικών ινών και φολικού οξέος, ενώ το 82% των θερμίδων του προέρχεται από τους υδατάνθρακες.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι

Kαλαμπόκι , ζάχαρη , αλάτι , γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλίανθου Βιταμίνες ( νιασίνη , παντοθενικό οξύ , βιταμίνη Β6 , ριβοφλαβίνη , θειαμίνη , φολικό οξύ , βιοτίνη , βιταμίνη Β12 ).

Ενέργεια 371 kcal (1573 kJ)
Λιπαρά 1 γραμμάριο
Κορεσμένα λιπαρά 0,2 γρ
Λιπαρά μονοακόρεστα 0 γραμμάρια
Πολυακόρεστα λιπαρά 0 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 80 γραμμάρια
Σάκχαρα 5 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 4,2 γρ
Πρωτείνες 8 γραμμάρια
Αλάτι 1,8 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie