• Νέο
greek-product
search

Emelia Ωμή ενεργειακή Μπάρα με Μελάσα & Κακάο 40g

16530
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ωμή ενεργειακή μπάρα με μελάσα Emelia και κακάο. Πλούσια σε σίδηρο, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, κατάλληλη για Vegan, παιδιά και διαβητικούς. Η κάθε μπάρα των 45γρ περιέχει 2,5 mg σιδήρου.

1,60 €
με ΦΠΑ

Το βασικό συστατικό για τις ωμές ενεργειακές μπάρες με κακάο, είναι η μελάσα Emelia. Η μελάσα είναι πρωτογενές παράγωγο του ζαχαροκάλαμου, το οποίο, γλυκαίνει χωρίς τις συνέπειες της λευκής ζάχαρης από ζαχαρότευτλο. Επίσης, είναι φυσικό και όχι χημικό γλυκαντικό. Δεν προέρχεται από γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (50) σε αντίθεση με άλλες γλυκαντικές ουσίες, όπως η μαλτοδεξτρίνη (150), η γλυκόζη (100), το σιρόπι καλαμποκιού (75), η λευκή ζάχαρη (65) αλλά και το μέλι (50-75), γεγονός που σημαίνει ότι έχει αργή μεταβολική αποδέσμευση και δεν ανεβάζει απότομα τα επίπεδα του σακχάρου όσο οι παραπάνω υδατάνθρακες.

Δεν παχαίνει και δεν δημιουργεί κυτταρίτιδα. Αντιθέτως, περιέχει φυσικά σάκχαρα, τα οποία αφομοιώνονται πλήρως από τον οργανισμό, χωρίς να αποθηκεύονται σε λίπος. Έτσι, αυξάνει τον ρυθμό μεταβολισμού, επιταχύνει τις καύσεις και συμβάλλει έτσι στη μείωση του λίπους.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Vegan
Ναι

Μελάσα Emelia, Χουρμάδες, Αμύγδαλα, Ωμό Κακάο, Σουσάμι, Βρώμη, Κράνμπερυ, Κολοκυθόσποροι, Ηλιόσποροι, Σταφίδες, Σύκα, Πορτοκάλι.

Διατροφικά στοιχεία ανά 45gr

Ενέργεια 186

Πρωτεινες 7 γρ

Λιπαρά 9 γρ

 εκ των οποίων κορεσμένα 1

Υδατάνθρακες  25

 εκ των οποίων Σάκχαρα 15  

Εδώδιμες ίνες 4,8

Αλάτι 0,01 

Σίδηρος 2,5 mg

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie