bio-product
search

Βιολογικό Γλειφιτζούρι Βατόμουρο Candy Tree

15563
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα γλειφιτζούρια Candy Tree είναι εξαιρετικής ποιότητας φυσικές λιχουδιές. Σιρόπι καλαμποκιού βιολογικής βύνης ως βάση. αρωματισμένο με βιολογικούς χυμούς πραγματικών φρούτων και γλυκαντικό με βιολογικό χυμό μήλου.

1,40 €
με ΦΠΑ

Τα γλειφιτζούρια Candy Tree γλυκαίνουν με σιρόπι καλαμποκιού και έχουν ήπια γεύση χάρη στις οργανικές γεύσεις φρούτων. Όλα τα Candy Tree είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χορτοφαγικά και χωρίς χρωστικές.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Σιρόπι καλαμποκιού*, χυμός φρούτων: βατόμουρο (6%)*, μήλο*, * = βιολογικό

Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ

Ενέργεια 1638 kJ / 385 kcal - Λιπαρά 0,3 g εκ των οποίων κορεσμένα 0,1 g - Υδατάνθρακες 95,5 g εκ των οποίων σάκχαρα 59,3 g - Φυτικές ίνες 0,0 g - Πρωτεΐνες 0,2 g - Αλάτι 0,0 g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie