bio-product
Βιολογικές Κροκέτες Πατάτας Κατεψυγμένες Bio 400γρ., Natural Cool
search
  • Βιολογικές Κροκέτες Πατάτας Κατεψυγμένες Bio 400γρ., Natural Cool

Βιολογικές Κροκέτες Πατάτας Κατεψυγμένες Bio 400γρ., Natural Cool

2722
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μοναδικές σε γεύση κροκέτες από τριμμένες πατάτες βιολογικής καλλιέργειας .Συστατικά :πατάτες ** 81 %, ηλιέλαιο * , νιφάδες πατάτας * , άμυλο πατάτας * ,άμυλο ρυζιού * αλεύρι, αλάτι, ζωμός λαχανικών * ​​(χωρίς εκχύλισμα μαγιάς ), καλαμπόκι * σιρόπι γλυκόζης , πιπέρι * , μοσχοκάρυδο * , κουρκουμά * Όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας .

4,81 €
με ΦΠΑ

Αποθηκεύεται στους -18 ° C . Αφού αποψυχθεί δεν επανακαταψύχεται .

Διατροφική ανάλυση ανά 100γρ.

Ενέργεια kJ / kcal 748 kJ / 179 kcalλίπος 7,5 gκορεσμένα λιπαρά οξέα 1,0 gυδατάνθρακες 24 γραπό αυτό, ζάχαρα 0,5 gφυτικές ίνες 1,9 gπρωτεΐνη 2,8 gαλάτι 1,7 g

Στη Natural Cool η βιολογική γεωργία δεν ξεκινά από τη φύτευση αλλά από τους σπόρους και τον πολλαπλασιασμό τους . Οι αγρότες της Natural Cool χρησιμοποιούν σπόρους που έχουν παραλάβει από τους προγόνους τους και καλλιεργούνται χιλιάδες χρόνια με φυσικό τρόπο .Τα φυτά αναπτύσσονται σε αρμονία με τη φύση με βιολογικούς ήρεμους ρυθμούς και με φροντίδα για τον άνθρωπο .Το αποτέλεσμα είναι λαχανικά με υπέροχη γεύση, υγιή ζωντάνια & υψηλής διατροφικής αξίας , τρόφιμα που τρέφουν το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα.

Origin
Foreign
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie