heat greek-product bio-product
search

Βιολογικό Γιαούρτι Κατσικίσιο 220g Αγρόκτημα Λιβαδερού

15345
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό κατσικίσιο γιαούρτι που παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο.

1,75 €
με ΦΠΑ

Το Greenhousebio επέλεξε το οικολογικό αυτό αγρόκτημα που ιδρύθηκε το 1996 ως μια καθετοποιημένη οικογενειακή επιχείρηση. Βρίσκεται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, στο νομό της Κοζάνης σε υψόμετρο 1100 μέτρα. Διαθέτει αγροκτήματα με κατσίκες, πρόβατα και αγελάδες και 120 εκτάρια όπου καλλιεργούνται βιολογικές ζωοτροφές. Η επεξεργασία γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Όλα τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα έχουν επιβεβαιωθεί ως βιολογικά.

Φυσική πηγή προβιοτικών, μετάλλων όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και ο φωσφόρος. Έχει επίσης υψηλά επίπεδα βιταμίνης Α.

Προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Origin
Greek
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie