

Βιολογικό κατσικίσιο γιαούρτι που παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο.
Το Greenhousebio επέλεξε το οικολογικό αυτό αγρόκτημα που ιδρύθηκε το 1996 ως μια καθετοποιημένη οικογενειακή επιχείρηση. Βρίσκεται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, στο νομό της Κοζάνης σε υψόμετρο 1100 μέτρα. Διαθέτει αγροκτήματα με κατσίκες, πρόβατα και αγελάδες και 120 εκτάρια όπου καλλιεργούνται βιολογικές ζωοτροφές. Η επεξεργασία γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Όλα τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα έχουν επιβεβαιωθεί ως βιολογικά.
Φυσική πηγή προβιοτικών, μετάλλων όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και ο φωσφόρος. Έχει επίσης υψηλά επίπεδα βιταμίνης Α.
Προϊόν βιολογικής γεωργίας.