search

Μπάρα Ρυζιού με Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας, 18g Bombus

13667
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής μπάρας ρυζιού με λευκή σοκολάτα, Bombus, σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα greenhousebio.gr. Μία υγιεινή και ταυτόχρονα νόστιμη επιλογή ως ενδιάμεσο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας.

0,80 €
με ΦΠΑ

Η μπάρα ρυζιού με επικάλυψη λευκής σοκολάτας Bombus είναι μία πολύ νόστιμη και υγιεινή επιλογή, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες είναι τα πρεβιοτικά της διατροφής τα οποία ενισχύουν τον εντερικό μας μικροβιόσκοσμο και βοηθούν στην σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Όχι
Bio
Όχι

λευκή σοκολάτα 68% (βούτυρο κακάο, ζάχαρη, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, λιπαρά ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΛΑΚΤΟΖΗ, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), καστανό ρύζι ολικής άλεσης 25%, άλατα μαγνησίου του κιτρικού οξέος 5,5%, καλλιέργεια Lactobacillus plantarum GLP3, πάστα ηλιόσπορου. Σοκολάτα: στερεά κακάο: 38% min.

 Ανα 100γρ./ 536 kcal
Λιπαρά:
30g
Kορεσμένα:
16g
Υδατάνθρακες:
61g
Σάκχαρα:
34g
Εδώδιμες Ίνες:
2,2g
Πρωτεΐνες:
6,5g
Αλάτι:
0,15g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie