bio-product
search

Ρόφημα Αμυγδάλου 250ml Bio, Vegan, Gluten Free, Rude Health

14219
Αναμένεται σύντομα

Το ρόφημα Αμυγδάλου της Rude Health, είναι συνδυασμός αλεσμένων ιταλικών αμυγδάλων (1%) με ρύζι και φρέσκο ​​νερό πηγής από τα βουνά. Το ρύζι γλυκαίνει ελαφρώς το γάλα αμυγδάλου και το κάνει απαλό στην υφή του.

2,60 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο


Το ρόφημα Αμυγδάλου της Rude Health, είναι συνδυασμός αλεσμένων ιταλικών αμυγδάλων με ρύζι και φρέσκο ​​νερό πηγής από τα βουνά. Το ρύζι γλυκαίνει ελαφρώς το γάλα αμυγδάλου και το κάνει απαλό στην υφή του. Γι' αυτό δεν χρειάζεται πρόσθετα όπως πηκτικά, σιρόπια, γλυκαντικά ή σάκχαρα. Καθαρή απόλαυση. Νόστιμο με δημητριακά πρωινού, σαν αφρός στον καφέ και lattes. Επίσης νόστιμο σε smoothies.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Φυσικό νερό πηγής, ρύζι*, ιταλικά αμύγδαλα* (1%), ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης*, θαλασσινό αλάτι. *= Βιολογικό

Ενέργεια 560 kcal (2370 kJ)
Λιπαρά 14,9 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 3 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 105 γραμμάρια
Σάκχαρα 47 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 2 γραμμάρια
Πρωτείνη 2 γραμμάρια
Άλας 1 γραμμάριο
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie