bio-product
search

Βιολογικοί, Vegan Κύβοι Λαχανικών Χωρίς Μαγιά, (8 Κύβοι) 68g Natur Compagnie

14212
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κύβοι ζωμού λαχανικών από την Natur Compagnie, χωρίς μαγιά και φοινικέλαιο. Για να είναι ο ζωμός σας από αγνά λαχανικά, (8,5%) χωρίς περιττά πρόσθετα. Μία νόστιμη βάση για όλα τα είδη πιάτων!

2,90 €
με ΦΠΑ

Από σούπες μέχρι σάλτσες και από ζυμαρικά σε άλλα πιάτα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν επιπλέον γεύση. Εξαιρετικά νόστιμα, αφού στη Natur Compagnie φροντίζουν όλα τα βήματα της παραγωγικής διαδικασίας.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Άμυλο καλαμποκιού *, βούτυρο καριτέ *, λαχανικά * (8,5%) (καρότο *, κρεμμύδι *, σέλινο *, κολοκύθα *), θαλασσινό αλάτι, συμπυκνωμένος χυμός λαχανικών * (καρότο *, κρεμμύδι *), ηλιέλαιο *, μπαχαρικά * ( μαχίλι *, ρίζα λουλούδι *, κουρκουμάς *, πιπέρι *, μαραθόσπορος *), φύλλα λουλουδιών *, σκόρδο *. * = Βιολογικό

Ενέργεια 6 kcal (25 kJ)
Λιπαρά 0,5 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,2 γρ
Υδατάνθρακες 0,3 γρ
σάκχαρα 0,1 γρ
Φυτικές ίνες 0 γραμμάρια
Πρωτείνη 0,1 γρ
Άλας 1 γραμμάριο
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie