• Νέο
search

1 Attimo In Forma Μπισκότα Keto Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης 160g

16395
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα μπισκότα keto της 1 Attimo In Forma είναι μια πραγματική απόλαυση για όσους ακολουθούν κετογονική δίαιτα ή απλά θέλουν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ.

7,10 €
με ΦΠΑ

Φτιαγμένα με συστατικά χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, αυτά τα μπισκότα είναι ιδανικά για τη διατήρηση της κέτωσης και την ικανοποίηση της επιθυμίας για γλυκό.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign

Τριμμένο ΑΜΥΓΔΑΛΟ, γλυκαντικό: μαλτιτόλη, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη με γλυκαντικά 7% (κακάο, γλυκαντικό: μαλτιτόλη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, φυσικό άρωμα βανίλιας), ΑΥΓΑ, καρύδα, ινουλίνη, πρωτεΐνη μπιζελιού, ΦΙΣΤΙΚΙΑ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, διογκωτικό αρτοποιίας: μαγειρική σόδα, αρωματικές ύλες.

Ενέργεια:
2237 kJ / 535 kcal
Λιπαρά:
45,6g
Kορεσμένα:
8,1g
Υδατάνθρακες:
16,9g
Σάκχαρα:
3,4g
Εδώδιμες Ίνες:
10,6g
Πρωτεΐνες:
13,7g
Αλάτι:
0,01g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie