greek-product bio-product
Βιολογικό Κριτσίνι Σφακιανό Φαγοπυράκι Bio 150γρ., Ελληνικό, Φούρνος Ντουρουντούς
search
  • Βιολογικό Κριτσίνι Σφακιανό Φαγοπυράκι Bio 150γρ., Ελληνικό, Φούρνος Ντουρουντούς
  • Βιολογικό Κριτσίνι Σφακιανό Φαγοπυράκι Bio 150γρ., Ελληνικό, Φούρνος Ντουρουντούς

Βιολογικό Κριτσίνι Σφακιανό Φαγοπυράκι Bio 150γρ., Ελληνικό, Φούρνος Ντουρουντούς

6675
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Γευστικά και τραγανά σφακιανά κριτσίνια με αλέυρι και νιφάδες φαγόπυρου. Παρασκευάζονται από βιολογικά συστατικά στον παραδοσιακό φούρνο Ντουντουρούς. Το φαγόπυρο περιέχει πολλή πρωτεϊνη σε σχέση με την χαμηλή ποσότητα των δημητριακών, τις περισσότερες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, τις βιταμίνες Ε και Κ, φολικό οξύ και είναι πλούσιο σε μέταλλα.

4,05 €
με ΦΠΑ

Συστατικά: Αλεύρι βρώμης ολ. άλεσης, αλεύρι σίτου ολ. άλεσης, αλεύρι φαγόπυρου (15%), νιφάδες φαγόπυρου (15%), ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο, κρασί, ζάχαρη, μπέικιν πάουντερ, αλάτι.

Εμείς στο Greenhouse εκτιμούμε τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που αγαπούν την μαγειρική και επιθυμούν να διατηρήσουν γνήσιες παραδοσιακές γεύσεις όπως ο " Φούρνος Ντουρουντούς". Στον μικρό αυτό φούρνο στα Σφακιά Χανίων , δημιουργούνται ποιοτικά, γευστικά και υγιεινά προϊόντα , με σεβασμό στη παράδοση και τον "οικογενειακό " χαρακτήρα.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΑΓΡΟΣ ΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ 0,, 23820 81660, 94186164, Β.ΠΑΥΛΟΥ 2
Συγκατάθεση για cookie