• Νέο
greek-product bio-product
search

Οικοπάλ Βιολογικά Παξιμαδάκια Αμυγδάλου 200g

16506
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Πλούσια γεύση πραγματικού αμύγδαλου σε ένα λ αχταριστό, γλυκό παξιμαδάκι, που μια μπουκιά του θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ζυμωμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες, ιδανικό για όλη την οικογένεια.

4,20 €
με ΦΠΑ

Σκοπός της Οικοπάλ είναι η ανάπτυξη, για την ανάδειξη βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας.

Στόχος της είναι να συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή του ανθρώπου και στην προστασία του περιβάλλοντος, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που παρασκευάζονται υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Αλεύρι σίτου*, ηλιέλαιο*, ζάχαρη ακατέργαστη*, χυμός πορτοκάλι*, αμύγδαλα* 8%, κανέλα*, γαρύφαλλο*, διογκωτικό μέσο : όξινο ανθρακικό νάτριο (σόδα). *Βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια: 2072Kj/495kcal – Λίπη: 23,98g εκ των οποίων κορεσμένα: 13,1g – Υδατάνθρακες: 60,93g εκ των οποίων σάκχαρα: 21,22g – Φυτικές ίνες: 2,5g – Πρωτεΐνες: 8,81g – Αλάτι: 0,69g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie