bio-product
search

Βιολογικά Μπισκότα Βουτύρου με Επικάλυψη Μαύρης Σοκολάτας 150gr Filet Bleu

15840
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα μπισκότα Filet Bleu Petit Beurre είναι τραγανά και βουτυρώδη με χαρακτηριστικές λεπτές άκρες. Κάθε μπισκότο καλύπτεται με μαύρη σοκολάτα για να δημιουργήσει μια ακόμα μεγαλύτερη γευστική απόλαυση.

5,60 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 7 τεμάχια.

Η ντελικάτη γλυκύτητα του χρυσαφί μπισκότου συνδυάζεται υπέροχα με την έντονη, ελαφρώς πικρή μαύρη σοκολάτα. Σερβίρετε αυτά τα κομψά γαλλικά μπισκότα με καφέ ή μοιραστείτε με φίλους μετά το δείπνο.

Το Filet Bleu ξεκίνησε το 1919 όταν ο Henri Friant, πρώην ναύτης, και η σύζυγός του Marie ίδρυσαν ένα εργοστάσιο μπισκότων στο Pont L'Abbé στη Βρετάνη. Για να αποδώσει φόρο τιμής στους Βρετανούς ναυτικούς και τα μπλε δίχτυα ψαρέματός τους, η εταιρεία υιοθέτησε το όνομα Biscuiterie du Filet Bleu . Σήμερα, τα μπισκότα τους είναι αγαπητά σε όλη τη Γαλλία και τα απολαμβάνουν σε όλο τον κόσμο.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Συστατικά: Μαύρη σοκολάτα* 48%, (κακάο*, καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*), αλεύρι σίτου* 35%, μαύρη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο * 9%, άμυλα* ( σίτος ), διογκωτικοί παράγοντες: ανθρακικό αμμώνιο , ανθρακικό νάτριο, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη*, αλάτι guérande, οξύ: κιτρικό οξύ. *βιολογικά συστατικά

Συμβουλές για την αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά που αναφέρονται με έντονη γραφή 

Nutritional value per 100g: Energy 2093kJ/501Kcal Fat 26.8g Of which saturated 16.9g Carbohydrate 55.4g Of which sugar 28.9g Protein 6.9g Salt 0.5g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie