bio-product
Μπισκότα Γεμιστά με Σοκολάτα 300γρ Βιολογικά Pural
search
  • Μπισκότα Γεμιστά με Σοκολάτα 300γρ Βιολογικά Pural
  • Μπισκότα Γεμιστά με Σοκολάτα 300γρ Βιολογικά Pural
  • Μπισκότα Γεμιστά με Σοκολάτα 300γρ Βιολογικά Pural

Βιολογικά Μπισκότα Ντίνκελ Γεμιστά με Σοκολάτα Bio 300γρ., Pural

6624
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Λαχταριστά μπισκότα από αλεύρι ντίνκελ γεμισμένα με φίνα κρέμα σοκολάτας κατάλληλα για χορτοφάγους και vegans. Παρασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας συστατικά βιολογικής γεωργίας, χωρίς γάλα ή αυγό. Μια υπέροχη , αγνή, φυτική, σοκολατένια απόλαυση !

4,95 €
με ΦΠΑ

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Αλεύρι ολικής αλέσεως ντίνκελ βιολογικής καλλιέργειας, αλεύρι ντίνκελ βιολογικής καλλιέργειας, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο βιολογικής καλλιέργειας, βιολογικά φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο), βιολογικό αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη (2,3%), άμυλο καλαμποκιού βιολογικής καλλιέργειας, σιρόπι ρυζιού βιολογικής καλλιέργειας, διογκωτικά: όξινο ανθρακικό νάτριο, θαλασσινό αλάτι, βανίλια βιολογικής καλλιέργειας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie