bio-product
Σαμπουάν color preserve, 250ml, Urtekram
search
  • Σαμπουάν color preserve, 250ml, Urtekram

Βιολογικό Σαμπουάν color preserve, 250ml, Urtekram

13168
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά σαμπουάν για την προστασία του χρώματος, σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Χάρη στην σύνθεσή του, το σαμπουάν είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει τα βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά αλλά και να αναζοωγονεί το χρώμα.

7,50 €
με ΦΠΑ

Σαμπουάν ενυδατικό και προστατευτικό χρώματος για βαμμένα μαλλιά. Η ήπια φόρμουλα με ενυδατική αλόη βέρα, προστατευτικό χρώμα από μπλε λάχανο της θάλασσας και εκχύλισμα ρίζας παντζαριού θρέφει τα μαλλιά σας, αποτρέπει την απώλεια χρώματος που προκαλείται από το styling και το λούσιμο, προσθέτει λάμψη και κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται υγιή και ζωντανά. Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και ξεβγάλτε. Με ένα φρέσκο ​​άρωμα από άγριο τριαντάφυλλο. Πιστοποιημένο από την Ecocert Cosmos Organic, vegan και με 99% φυσική προέλευση.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Νερό, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin**, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprate, Rosa Canina Fruit Extract*, Rosa Damascena Flower Extract*, Beta Vulgaris Root Extract Εκχύλισμα φύλλων, βουτυλενογλυκόλη, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, χλωριούχο υδροξυπροπυλτριμώνιο γκουάρ, χλωριούχο νάτριο, γαλακτικό οξύ, γαλακτικό κάλιο, υδροξείδιο του νατρίου, άρωμα. (* = συστατικό βιολογικής γεωργίας, ** = φτιαγμένο με βιολογικά συστατικά). 99 % φυσικής προέλευσης του συνόλου. COSMOS ORGANIC πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife σύμφωνα με το COSMOS Standard.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie