• Νέο
greek-product bio-product
search

Βιοαγρός Βιολογικό Μούσλι με Σοκολάτα 500g

16526
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

To μούσλι με σοκολάτα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός από δημητριακά και αποξηραμένα φρούτα με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και πρωτεΐνες. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον ξηρούς καρπούς και φρέσκα ή ξηρά φρούτα της αρεσκείας σας. Απολαύστε το με γάλα ή φυτικά ροφήματα!

5,95 €
με ΦΠΑ

Το κύριο πλεονέκτημα των μούσλι είναι ότι περιέχουν τόσο υδατάνθρακες ταχείας όσο και βραδείας αποδέσμευσης, καθώς και υγιεινά λιπαρά από ξηρούς καρπούς και σπόρους. Όταν στη συνέχεια τα αναμειγνύετε μαζί με γάλα ή γιαούρτι, θα τα εμπλουτίσετε με πρωτεΐνη, δίνοντάς σας ένα πλήρες και ισορροπημένο γεύμα.

Origin
Greek
Bio
Ναι



Νιφάδες ΣΙΤΑΡΙΟΥ ολικής άλεσης*, νιφάδες ΒΡΩΜΗΣ ολικής άλεσης*, ΚΡΙΘΑΡΙ*, μαύρη σοκολάτα* 7.8% (κακαόμαζα*, ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, αποβουτυρωμένη σκόνη κακάο*), σοκολατούχο ΓΑΛΑ* 6.6% (ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, πλήρες ΓΑΛΑ σε σκόνη*, κακαόμαζα*), δημητριακά* (καλαμπόκι*, ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, αλάτι, βύνη καλαμποκιού*), ρύζι*, αποξηραμένες μπανάνες*, αλεύρι ρυζιού ολικής άλεσης*, αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη*, αποξηραμένα μήλα*, αράβικο κόμμι*


*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια:              1573 kJ / 374 kcal
Λιπαρά:
8.6g
Kορεσμένα:
4.4g
Υδατάνθρακες:
58.2g
Σάκχαρα:
7.7g
Εδώδιμες Ίνες:
10.7g
Πρωτεΐνες:
10.6g
Αλάτι:
0.13g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie