heat
Βούτυρο Καρύδας 500γρ., Χωρίς Λακτόζη, Koko Dairy Free
search
  • Βούτυρο Καρύδας 500γρ., Χωρίς Λακτόζη, Koko Dairy Free
  • Βούτυρο Καρύδας 500γρ., Χωρίς Λακτόζη, Koko Dairy Free
  • Βούτυρο Καρύδας 500γρ., Χωρίς Λακτόζη, Koko Dairy Free

Βούτυρο Καρύδας 500g (Χωρίς Λακτόζη) Koko Dairy Free

8925
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βούτυρου καρύδας της Koko Dairy Free, χωρίς γάλα, λακτόζη & σόγια, σε εξαιρετική τιμή από τα φυτικά έλαια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Εξαιρετικό εναλλακτικό του βούτυρου από γάλα αγελάδος, φτιαγμένο από λάδι καρύδας. Περιέχει βιταμίνες D2 & B12. Κατάλληλο σαν άλειμμα για το ψωμί αλλά και την μαγειρική. Ιδανικό για χορτοφάγους & για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη.

4,75 €
με ΦΠΑ

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

Νερό, φυτικά έλαια (λάδι από κραμβέλαιο, έλαιο καρύδας 26%, φοινικέλαιο, ηλιέλαιο), γαλακτωματοποιητής: μονο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων και λεκιθίνη ηλίανθου, χρώμα: εκχύλισμα καρότου, χυμός λεμονιού, αλάτι, φυσικά αρώματα, βιταμίνες A, B12, D2, E.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ Ε.Π.Ε Τ:2106215600

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie