bio-product
Βιολογικό Λάδι Καρύδας Bio 200γρ., Land Krone
search
  • Βιολογικό Λάδι Καρύδας Bio 200γρ., Land Krone
  • Βιολογικό Λάδι Καρύδας Bio 200γρ., Land Krone

Βιολογικό Λάδι Καρύδας 200g Land Krone

5097
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

To βιολογικό λάδι καρύδας ψυχρής έκθλιψης της Landkrone παράγεται φυσικά από την λευκή σάρκα της καρύδας . Χωρίς καμμιά επεξεργασία , διατηρεί το άρωμα της φρέσκιας καρύδας και την εξωτική της γεύση . Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται ωμό στις σαλάτες και στη μαγειρική καθώς αντέχει στη θερμότητα και έτσι είναι κατάλληλο για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες.

6,50 €
με ΦΠΑ

Ιδανικό για εξωτικά πιάτα και όχι μόνο . Χρησιμοποιήται και σαν καλλυντικό για διάφορες χρήσεις, όπως για την ενυδάτωση προσώπου και σώματος, για μετά την ηλιοθεραπεία, για το ντεμακιγιάζ και ως μαλακτικό μαλλιών για το μπάνιο.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Συστατικάέξτρα παρθένο λάδι καρύδας *.

* Από βιολογική καλλιέργεια

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie