bio-product
Βιολογικό Λινέλαιο Βio 250ml, Sabo
search
  • Βιολογικό Λινέλαιο Βio 250ml, Sabo

Βιολογικό Λινέλαιο Βio 250ml, Sabo

2817
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Λινέλαιο που παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής πίεσης από λιναρόσπορο βιολογικής καλλιέργειας . Είναι ένα ελαφρύ έλαιο με απαλή και ευχάριστη γεύση, που θυμίζει τη γεύση των ξηρών καρπών.Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά , ιδανικό για τις σαλάτες .

5,75 €
με ΦΠΑ

Ο λιναρόσπορος και το λινέλαιο περιέχουν: πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, Βιταμίνες B1, B2, C, E και καροτίνη. Επίσης περιέχει σίδηρο, ψευδάργυρο, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο, φυλλικό οξύ, ένα στοιχείο, την λιγνίνη, η οποία υπάρχει εκατό φορές πιο πολύ στον λιναρόσπορο, απ’ ότι στο κουάκερ, τη σόγια, το σιτάρι, την σίκαλη, κλπ και έχει αντικαρκινική, αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή δράση. Πέρα όμως από αυτόν τον πλούτο βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, το λινέλαιο περιέχει μεγάλες ποσότητες Ω-3 και Ω-6 λιπαρών οξέων (πολύ περισσότερο απ’ ότι περιέχουν τα λιπαρά ψάρια και το ελαιόλαδο). Τα απαραίτητα αυτά λιπαρά οξέα είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες και μειώνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνων, όπως τον καρκίνο του μαστού και του προστάτη. Το λινέλαιο και ο λιναρόσπορος βοηθούν:

  • την καρδιά και χαμηλώνουν την χοληστερόλη
  • την καλή λειτουργία του εντέρου
  • το ανοσοποιητικό σύστημα (έρευνες έδειξαν ότι παιδιά που έτρωγαν μια κουταλιά λινελαίου με γιαούρτι κάθε πρωί είχαν λιγότερα και πιο ήπια κρούσματα αναπνευστικών προβλημάτων μέσα στην σχολική χρονιά)
  • «Χτίζει» το μυαλό. Ο εγκέφαλος του παιδιού μεγαλώνει μέσα στην μήτρα, μια κουταλιά λινέλαιο στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό, παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie