greek-product
search

Ενυδατικό Face Mist με Νερολί 100ml Aeolis

15366
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ένα αναζωογονητικό σύννεφο ενυδάτωσης προσώπου εμπλουτισμένο με νερόλι, βιολογικά φύλλα ελιάς, βιολογική αλόη βέρα, υαλουρονικό οξύ, παράγωγα βιταμίνης C και φυτική γλυκερίνη.

10,40 €
με ΦΠΑ

Ο ήπιος συνδυασμός συστατικών ενυδατώνει απαλά και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία από εξωτερικούς παράγοντες, ενώ το δέρμα αναζωογονείται και αποκτά μια ανανεωμένη λάμψη. Στην αρωματοθεραπεία, το Neroli είναι γνωστό για τα οφέλη του κατά του στρες, της κατάθλιψης και του άγχους.

Είναι επίσης τέλειο για την προετοιμασία του δέρματος πριν το μακιγιάζ. Είτε ψεκάζοντας το πρόσωπο πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ ή ψεκάζοντας μετά για να ενισχύσετε τους χρωματικούς τόνους. Η φόρμουλα αποφεύγει τη χρήση «alcohol denat» που μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα ή ερεθισμούς σε ορισμένους τύπους δέρματος.

Με: Αιθέριο Έλαιο Neroli, Νερό Neroli, Βιολογική Αλόη Βέρα, Υαλουρονικό Οξύ, Βιολογικό Εκχύλισμα Φύλλων ΕλιάςΧωρίς: μετουσιωμένη αλκοόλη, parabens, χρώματα, προπυλενογλυκόλη, ορυκτέλαιο, ζωικά υποπροϊόντα, βαζελίνη, κερί παραφίνης, αιθανολαμίνες, sles, sls, ρετινόλη, δοκιμές σε ζώα, gmoΚατάλογος συστατικών: aqua (νερό), προπανοδιόλη, σορβιτόλη, πολυσορβικό-20, βενζυλική αλκοόλη, άρωμα (άρωμα), έλαιο ανθέων amara citrus aurantium, χυμός φύλλων aloe barbadensis*, γλυκερίνη, εκχύλισμα φύλλων olea europaea*, υαλουρονικό νάτριο, λιμονελλίνη , λιναλόλη, χλωροφενεσίνη, ασκορβυλφωσφορικό νάτριο, αφυδροοξικό οξύ, κιτρικό οξύ, βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο, βουτυλοφαινυλομεθυλοπροπιονικό. *Οργανικός

Ανακινήστε και ψεκάστε σε πρόσωπο, σώμα ή μαλλιά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie