greek-product bio-product
Πακέτο Δώρου "Κρασιά με Άρωμα Λήμνου"
search
  • Πακέτο Δώρου "Κρασιά με Άρωμα Λήμνου"
  • Πακέτο Δώρου "Κρασιά με Άρωμα Λήμνου"
  • Πακέτο Δώρου "Κρασιά με Άρωμα Λήμνου"

Πακέτο Δώρου "Κρασιά με Άρωμα Λήμνου" Bio

7264
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά πακέτου δώρου"Κρασιά με Άρωμα Λήμνου" σε πολυτελή ξύλινη συσκευασία & σε μοναδική τιμή από το βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Προσφέρετε υπέροχα ελληνικά κρασιά από την Λημνιακή γη ιδανικά για το γιορτινό τραπέζι. Η συσκευασία περιέχει λευκό ημίγλυκο βιολογικό κρασί Λήμνου και βιολογικό μοσχάτο Αλεξανδρείας από το Κτήμα Γκαράλη.

20,00 €
με ΦΠΑ

Βιολογικός Οίνος Λευκός Ημίγλυκος Λήμνου 750ml Κτήμα, Ελληνικός, ΓκαράληΑπό σταφύλια της γηγενούς ποικιλίας «Μοσχάτο Αλεξανδρείας», βιολογικής καλλιέργειας. Υπέροχος συνδυασμός γεύσης και αρώματος από την Λημνιακη γη.

Βιολογικό Μοσχάτο Αλεξανδρείας Λημνιό 750ml Κτήμα, Ελληνικό, ΓκαράληΑυθεντική αιγαιοπελαγίτικη πρόκληση από επιλεγμένο βιολογικό μοσχάτο του νησιού με φρουτώδες άρωμα, ιδανικό για να συνοδεύσει θαλασσινά. Το μοσχάτο Αλεξανδρείας βρήκε στα ηφαιστιογενή εδάφη και τα ασβεστολιθικά πετρώματα της Λήμνου, τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξή του και την παραγωγή των φημισμένων κρασιών του νησιού.

Origin
Greek
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie