bio-product
Πακέτο Δώρου "Μεθυστική & Γλυκιά Πρόκληση"
search
  • Πακέτο Δώρου "Μεθυστική & Γλυκιά Πρόκληση"
  • Πακέτο Δώρου "Μεθυστική & Γλυκιά Πρόκληση"
  • Πακέτο Δώρου "Μεθυστική & Γλυκιά Πρόκληση"
  • Πακέτο Δώρου "Μεθυστική & Γλυκιά Πρόκληση"
  • Πακέτο Δώρου "Μεθυστική & Γλυκιά Πρόκληση"

Πακέτο Δώρου "Μεθυστική & Γλυκιά Πρόκληση" Bio

7265
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά πακέτου δώρου "Μεθυστική & Γλυκιά Πρόκληση" σε πολυτελή συσκευασία & σε εξαιρετική τιμή από το Greenhousebio.gr. Το ιδανικό γιορτινό δώρο για να το προσφέρετε στους αγαπημένους σας. Περιλαμβάνει βιολογικό λευκό ημίγλυκο κρασί Λήμνου Γκαράλη, λευκό βιολογικό κρασί Μαλαγουζιά Νεραντζή, βιολογικά σοκολατάκια & βιολογική σοκολάτα γάλακτος βουτύρου Green & Blacks και ένα γούρι.

45,00 €
με ΦΠΑ

Βιολογικός Οίνος Λευκός Ημίγλυκος Λήμνου 750ml Κτήμα, Ελληνικός, ΓκαράληΑπό βιολογικά σταφύλια της γηγενούς ποικιλίας «Μοσχάτο Αλεξανδρείας». Υπέροχος συνδυασμός γεύσης και αρώματος από την Λημνιακη γη.

Βιολογικός Οίνος Λευκός Μαλαγουζιά 750ml, Ελληνικός, Κτήμα ΝεραντζήΞηρός λευκός οίνος Μαλαγουζιά από την Θράκη. Διαυγές και δροσερό, με αρώματα εξωτικά καθώς και πεπονιού και ροδάκινου, με σοβαρή και ισορροπημένη γεύση και καλή διάρκεια.

Βιολογικές Μινιατούρες Σοκολάτες Γάλακτος 180γρ., Green & BlacksΛευκή σοκολάτα με αυθεντική βανίλια Μαδαγασκάρης, σοκολάτα γάλακτος πλούσια σε κακάο, γλυκιά καραμέλα, τραγανά αμύγδαλα και μια έκρηξη από σταφίδες και φουντούκια. Όλα αυτά σε μια μόνο συσκευασία από αυθεντικά βιολογικά σοκολατάκια Green & Blacks.

Βιολογική Σοκολάτα Γάλακτος με Butterscotch 100γρ., Green & BlacksΞεχωριστή σοκολάτα γάλακτος με Butterscotch, ένα είδος σκληρής καραμέλας που γίνεται παραδοσιακά από πολύ απλά υλικά, κυρίως ζάχαρη και βούτυρο. Η Green & Blacks όμως χρησιμοποιεί πλούσια, παχιά μελάσα για να δώσει μια δικιά της γλυκιά γεύση που δένει όμορφα με την σοκολάτα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie