greek-product
Πακέτο Δώρου "Γλυκές Λιχουδιές Χωρίς Ζάχαρη"
search
  • Πακέτο Δώρου "Γλυκές Λιχουδιές Χωρίς Ζάχαρη"
  • Πακέτο Δώρου "Γλυκές Λιχουδιές Χωρίς Ζάχαρη"
  • Πακέτο Δώρου "Γλυκές Λιχουδιές Χωρίς Ζάχαρη"
  • Πακέτο Δώρου "Γλυκές Λιχουδιές Χωρίς Ζάχαρη"
  • Πακέτο Δώρου "Γλυκές Λιχουδιές Χωρίς Ζάχαρη"
  • Πακέτο Δώρου "Γλυκές Λιχουδιές Χωρίς Ζάχαρη"

Πακέτο Δώρου "Γλυκές Λιχουδιές από την Ελλάδα Χωρίς Ζάχαρη"

7258
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά "Γλυκές λιχουδιές από την Ελλάδα", χωρίς ζάχαρη, σε πολυτελή συσκευασία δώρου και σε εξαιρετική τιμή από το βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. H συσκευασία περιλαμβάνει σοκολάτα γάλακτος δέλεαρ χωρίς ζάχαρη, βιολογικό παστέλι Pastelito με μαλτιτόλη, λουκούμια χωρίς ζάχαρη με φυσική μαστίχα Χίου Άνεμος, πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη & ελαφριά μαρμελάδα πορτοκάλι με στέβια Γεωδή.

25,00 €
με ΦΠΑ

Σοκολάτα Γάλακτος 75γρ., Ελληνική, ΔέλεαρΥπέροχη ελληνική σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη, με μαλιτόλη, σε συσκευασία σαν έργο τέχνης ! Η μαλτιτόλη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που παράγεται από το καλαμπόκι, έχει πολύ λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη, είναι ιδανική για διαβητικούς & δεν προκαλλεί τερηδόνα.

Βιολογικό Παστέλι Pastelito με Μαλτιτόλη Bio 100γρ., Ελληνικό, ΒιοφρέσκοΧειροποίητο βιολογικό παστέλι χωρίς ζάχαρη με μαλτιτόλη. Είναι πεντανόστιμο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχει μαλτιτόλη, φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης και σουσάμι, ένα συστατικό υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε πρωτεϊνες, υδατάνθρακες, μέταλλα, βιταμόινες & φυτικές ίνες.

Λουκούμια Χωρίς Ζάχαρη με Φυσική Μαστίχα Χίου 150γρ., Ελληνικά, ΆνεμοςΜικρά λουκουμάκια με φυσική μαστίχα Χίου χωρίς προσθήλη ζάχαρης ! Με την αυθεντική υφή και την υπέροχη γλυκιά γεύση του παραδοσιακού λουκουμιού, αλλά με λιγότερες θερμίδες. Κατάλληλα για δίαιτα και για νηστεία.

Πραλίνα Φουντουκιού Χωρίς Ζάχαρη 340γρ., Ελληνική, ΔέλεαρΑπολαυστική πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη, με μαλτιτόλη. Ιδανική για όσους προσέχουν την διατροφή τους χωρίς να στερούνται την αγαπημένη τους γεύση !

Ελαφριά Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Στέβια 270γρ., Ελληνική, ΓεωδήΈνα καινοτόμο προϊόν, ιδανικό για όσους υιοθετούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής μειώνοντας τις θερμίδες & την ζάχαρη από την διατροφή τους με τον πιο φυσικό τρόπο. Απολαύστε όλο το άρωμα και τη γεύση από ελληνικά πορτοκάλια με έως και 60% λιγότερες θερμίδες από τις κοινές μαρμελάδες.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie