bio-product
search

Βιολογικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού (Liniment) για την Περιοχή της Πάνας Με 48% Ελαιόλαδο 450ml Tidoo

15614
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Oleo-Limestone Bioliniement καθαρίζει απαλά το ευαίσθητο δέρμα του μωρού και αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ για να αποτρέψει τον ερεθισμό και το εξάνθημα που μπορεί να δημιουργήσει η πάνα.

11,10 €
με ΦΠΑ

Το oleo-limestone Bioliniment είναι αποτελεσματικό στην καθαριότητα και την καθημερινή φροντίδα του μωρού. Καθαρίζει απαλά και αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ στα σημεία της πάνας, εμποδίζοντας έτσι τα ούρα ή τα κόπρανα να ερεθίσουν το δέρμα του.

  • Το βιολογικό ελαιόλαδο μας είναι αγνό. Δεν αναμιγνύεται με άλλα λιγότερο ευγενή έλαια (όπως φυστικέλαιο, πολύ αλλεργιογόνο ή λάδι καρύδας)
  • Χωρίς άρωμα, φαινοξυαιθανόλη ή συντηρητικά
  • Υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο
  • Για 10 χρόνια, η Tidoo, η αγαπημένη μάρκα οργανικών προιόντων, έχει θέσει την ασφάλεια, την υγεία των μωρών και τη διατήρηση του πλανήτη στο επίκεντρο της προσέγγισής της για την ανάπτυξη οικολογικής πάνας και φυσικής και βιολογικής φροντίδας. Επομένως, όλα τα προϊόντα φέρουν πολυάριθμες ετικέτες και πιστοποιήσεις που συμμορφώνονται με πολύ αυστηρές προδιαγραφές και εγγυώνται την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων τους.
Origin
Foreign
Bio
Ναι

Σύνθεση: Aqua, Olea Europaea (ελαιόλαδο)*, στεατικό γλυκερύλιο, 
υδροξείδιο ασβεστίου
* Συστατικά από βιολογική καλλιέργεια

Το 100% των συνολικών συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

Το 48% των συνολικών συστατικών προέρχεται από τη βιολογική γεωργία

Cosmos Organic πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife

 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν έλαιο για μασάζ για να καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς στο δέρμα του μωρού.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie