bio-product
search

Κρέμα Εντατικής Ενυδάτωσης με Βιολογικό Άνθος Πορτοκαλιού 100ml Tidoo

15617
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η οργανική ενυδατική και θρεπτική κρέμα καταπραΰνει και προστατεύει . Ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα, είναι ιδανικό για την ενυδάτωση του προσώπου και του σώματος του μωρού.

7,90 €
με ΦΠΑ

Επειδή το δέρμα του μωρού είναι ιδιαίτερα εύθραυστο, η οργανική ενυδατική και θρεπτική κρέμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να το προστατεύει και να το φροντίζει.Αυτή η κρέμα έχει σύνθεση με βιολογικά άνθη πορτοκαλιάς και βιολογική αλόη βέρα που της προσδίδουν καταπραϋντικές, θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Αυτό το μαγικό δίδυμο είναι εμπλουτισμένο με ηλιέλαιο που προστατεύει το δέρμα από την ξηρότητα.

Μη λιπαρό, η ρευστή υφή του διεισδύει γρήγορα και δεν κολλάει

Χωρίς φαινοξυαιθανόλη

Δερματολογικά ελεγμένο

Για 10 χρόνια, η Tidoo, η αγαπημένη μάρκα οργανικών προιόντων, έχει θέσει την ασφάλεια, την υγεία των μωρών και τη διατήρηση του πλανήτη στο επίκεντρο της προσέγγισής της για την ανάπτυξη οικολογικής πάνας και φυσικής και βιολογικής φροντίδας. Επομένως, όλα τα προϊόντα φέρουν πολυάριθμες ετικέτες και πιστοποιήσεις που συμμορφώνονται με πολύ αυστηρές προδιαγραφές και εγγυώνται την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων τους.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Aqua (νερό), εκχύλισμα φύλλων Aloe barbadensis*, κεταρυλική αλκοόλη, άρωμα (άρωμα), άμυλο ταπιόκας*, διστεατική πολυγλυκερυλ-3-μεθυλγλυκόζη, κιτρική γλυκερυλεστέρα, γλυκερίνη, κοκο-καπρυλικό/καπρυλικό, xjosideyllity. ανυδροξυλιτόλη, κερί σπόρων Helianthus annuus, σκουαλάνιο, ανθόνερο Citrus aurantium amara (πικρό πορτοκάλι)*, Cera alba* (κερί μέλισσας), εκχύλισμα λουλουδιών Calendula officinalis*, ξυλιτόλη, κερί λουλουδιών Acacia decurrens, πολυγλυκερίνη έλαιο decyloli-3, εστέρες, σκουαλένιο, καπρυλικό γλυκερύλιο, τοκοφερόλη, κόμμι ξανθάνης, βενζοϊκό νάτριο, αργινίνη, κιτρικό οξύ.


* Συστατικά βιολογικής γεωργίας

Η ενυδατική και θρεπτική κρέμα είναι ιδανική για τη φροντίδα του δέρματος του μωρού, είτε για να ενυδατώσεις το πρόσωπό τους ή ακόμα και να θρέψεις το δέρμα τους κατά τη διάρκεια ενός μασάζ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία και την ανακούφιση από ερεθισμούς που οφείλονται σε κρύο ή ξηρό δέρμα.

Εφαρμόστε κάθε μέρα σε  καθαρό και στεγνό δέρμα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie