• Νέο
bio-product
search

Born to Bio Baby Cleansing Micellar Water 300ml

16670
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Baby Cleansing Micellar Water είναι ένα απαραίτητο προϊόν περιποίησης και υγιεινής σχεδιασμένο ειδικά για νήπια. Με την απαλή και πιστοποιημένη οργανική του φόρμουλα και τη σύνθεσή του χωρίς άρωμα, είναι μια ασφαλής και υπεύθυνη επιλογή για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος του μικρού σας και ταυτόχρονα με σεβασμό στο περιβάλλον.

3,90 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 6 τεμάχια.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά προϊόντα, το Baby Cleansing Micellar Water, αποτελείται από μόρια ήπιων καθαριστικών παραγόντων που καθαρίζουν απαλά το δέρμα, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική του ισορροπία. Είναι κατάλληλο για χρήση στο σώμα, το πρόσωπο και το κάθισμα του μωρού.

Είναι πιστοποιημένο βιολογικό, παρασκευάζεται με συστατικά φυσικής προέλευσης προσεκτικά επιλεγμένα για την απαλότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

AQUA, HORDEUM VULGARE ΒΛΑΣΝΟ ΝΕΡΟ*, ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ, ΒΕΝΖΟΪΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ, ΣΟΡΒΑΤΙΚΟ ΚΑΛΙΟ, ΓΛΥΚΟΣΙΔΗ ΚΑΠΡΥΛΥΛ/ΚΑΠΡΥΛΗ, ΜΕΛ*, ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΑΝΘΗ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ OFFICINALIS*

 Μουσκέψτε ένα βαμβάκι με βιολογικό βρεφικό Micellar Water. Απλώστε απαλά με το εμποτισμένο βαμβάκι στα σημεία του σώματος που θέλετε να καθαρίσετε, όπως το πρόσωπο, το σώμα ή το κάθισμα του μωρού. Επαναλάβετε τη διαδικασία απαλά και με προσοχή, μέχρι το βαμβάκι να είναι καθαρό,  Ακολουθώντας αυτά τα βήματα θα εξασφαλίσετε μια ασφαλή και απαλή ρουτίνα καθαρισμού για το δέρμα του μωρού σας.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie